Legacies

8.2 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Legacies

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Legacies. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Legacies
Legacies speelt zich af op een kostschool voor bovennatuurlijke wezens. Deze speciale school heet: The Salvatore Boarding School for the Young and Gifted. Hier leren de zeventienjarige Hope Mikaelson, Lizzie en Josie Saltzman en andere jongeren omgaan met hun krachten en impulsen, om als nette heks, weerwolf of vampier op te groeien. Worden het helden of schurken?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Dannielle Rose Russel, Matthew Davis, Aria Shaghasemi en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 38,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Legacies:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Legacies speelt zich voornamelijk af op een kostschool. Maar wie hebben The Salvatore Boarding School for the Young and Gifted opgericht?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A New Hope
A New Hope
03x15
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Vandaag, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Vandaag, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Gisteren, 09:00