Le Bureau des Légendes

8.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Le Bureau des Légendes
Le Bureau des Légendes geeft je een inkijk in een speciale afdeling van de Franse Inlichtingendienst die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt. Na zes jaar undercoverwerk in Syrië, keert geheim agent Guillaume Debailly (alias Malotru) terug naar huis. Daar heeft hij moeite om zijn geheime identiteit te vergeten. Ook het opleiden van een jonge rekruut en het onderzoek naar de verdwijning van een collega in Algerije lopen niet van een leien dakje.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Frans
Acteurs: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jean-Pierre Darroussin, Florence Loiret Caille en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 21,73
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Le Bureau Des Legendes:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Le Bureau de Légendes speelt Mathieu Kassovitz de rol van Guillaume Debailly. Deze acteur heeft in 2016 in een miniserie een wereldberoemd staatshoofd gespeeld, welke wereldberoemde leider was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00