Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwt Law & Order: Special Victims Unit

Als je niet genoeg kan krijgen van de langlopende procedurele serie Law & Order: Special Victims Unit zit je de komende drie jaar goed bij NBC.

De Peacock-zender heeft de serie Gunsmoke ingehaald als langstlopende live-action serie in Amerika. Met het 21ste seizoen dat afgelopen herfst van start ging is Law & Order: Special Victims Unit daarmee nu de langstlopende serie in Amerika. En voorlopig blijft dat ook zo want de serie is vernieuwd met maar liefst drie seizoenen. Er komt nog zeker een seizoen 22, 23 en 24, waardoor de serie tot zeker 2022-2023 te zien zal zijn.
De juridische politieserie heeft inmiddels 474 afleveringen gekregen, terwijl de western Gunsmoke er met twintig seizoenen 635 heeft gehad. Waarschijnlijk zal het aantal afleveringen nog niet ingehaald gaan worden. De verwachting is dat ook de nieuwe seizoenen tussen de 20 en 25 afleveringen gaan krijgen.

De kijkcijfers zijn wel aan het dalen, maar niet genoeg om de serie met pensioen te sturen. De vernieuwing heeft alles te maken met een vijfjarige deal die Dick Wolf maakte met Universal Television. Wolf vertelde: "Ik ben dankbaar en verheugd dat Universal ons thuis zal blijven de komende vijf jaar. De overeenkomst vormt een aanvulling op de onlangs gesloten deal met Peacock om van Chicago en L&O belangrijke merken te maken.”
Vorige aflevering
Combat Fatigue
Combat Fatigue
25x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Special Victims Unit