Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het 22ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 22ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Law & Order: Special Victims Unit
Al meer dan twee decennia lang houden de toprechercheurs van de Special Victims Unit hun wereldwijde kijkpubliek in de ban met hun onderzoek van gevallen van seksueel en familiaal geweld, zaken die vaak gebaseerd zijn op spraakmakende waargebeurde feiten. De iconische commissaris Olivia Benson, nu officieel het langstlopende vrouwelijke personage in een primetime live actionserie, voert een eliteteam aan dat bestaat uit Sgt. Odafin “Fin” Tutuola, Det. Amanda Rollins, Assistent OvJ Dominick “Sonny” Carisi en nieuwkomer Jamie Gray Hyder als Agente Katriona “Kat” Azar Tamin. Meer dan ooit houdt de grensverleggende tv reeks haar kijkers op het puntje van hun stoel , zonder daarbij aan relevantie en diepgang te moeten inboeten.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Mariska Hargitay, Ice T, Kelli Giddish, Peter Scanavino, Jamie Gray Hyder en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 35,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het 22ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Mariska Hargitay speelt al meer dan 500 afleveringen de rol van Detective Olivia Benson in Law & Order: Special Victims Unit. In welke serie speelde zij ook de rol van Benson?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Combat Fatigue
Combat Fatigue
25x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Special Victims Unit