Law & Order: Special Victims Unit

8.3 / 10
44 min
Juridisch, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Law & Order: Special Victims Unit
Met het seizoen 21 van Law & order S.V.U. bereikt de legendarische, met talloze Emmy Awards bekroonde producer Dick Wolf een historische mijlpaal: Law & Order: Special Victims Unit is voortaan de langstlopende, gescripte live-action televisieserie aller tijden. Al meer dan twee decennia lang houden de toprechercheurs van de Special Victims Unit hun wereldwijde kijkpubliek in de ban met hun onderzoek van gevallen van seksueel en familiaal geweld, zaken die vaak gebaseerd zijn op spraakmakende waargebeurde feiten. De iconische commissaris Olivia Benson, nu officieel het langstlopende vrouwelijke personage in een primetime live actionserie, voert een eliteteam aan dat bestaat uit Sgt. Odafin “Fin” Tutuola, Det. Amanda Rollins, Assistent OvJ Dominick “Sonny” Carisi en Agente Katriona “Kat” Azar Tamin. Meer dan ooit houdt de grensverleggende tv-reeks haar kijkers op het puntje van hun stoel, zonder daarbij aan relevantie en diepgang te moeten inboeten.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Mariska Hargitay, Ice T, Kelli Giddish, Peter Scanavino, Jamie Gray Hyder en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 februari 2021
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de promo van het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Ice-T speelt in Law & Order: Special Victims Unit de rol van Odafin ‘Fin’ Tutuola. Als Tutuola heeft hij ook gespeeld in een andere serie, welke serie was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Our Words Will Not Be Heard
Our Words Will Not Be Heard
22x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2