Law & Order

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Law & Order nieuw leven ingeblazen door NBC

Elf en een half jaar na abrupt te zijn gecanceld door NBC, is de juridische misdaadserie Law & Order vernieuwd met een 21ste seizoen.

NBC heeft groen licht gegeven voor nieuwe afleveringen van Law & Order, van Dick Wolf en schrijver-showrunner Rick Eid, die het klassieke gesplitste formaat zullen voortzetten en opnieuw 'de politie die misdaad onderzoekt en de officieren van justitie die de overtreders vervolgen' zal onderzoeken.Er is nog geen castinglijst, maar het nieuwe seizoen zal naar verwachting geliefde personages uit de originele serie bevatten, waarbij Jack McCoy gespeeld door Sam Waterson bovenaan het verlanglijstje staat.

De producenten van Universal Television en Wolf Entertainment zullen naar verwachting binnenkort contact opnemen met voormalig castleden om terug te komen. Sommige Law & Order-sterren zijn momenteel in de Wolf Entertainment/Uni TV-fold aan het werk, waaronder S. Epatha Merkerson in Chicago Med en Alana De La Garza in FBI.

Law & Order, dat de grootste procedurele franchise op televisie lanceerde, stond op het punt om Gunsmoke 's record als langstlopende primetime-drama te verbreken toen NBC in mei 2010 zonder pardon de serie cancelde zonder een echte finale toen de verlengingsonderhandelingen mislukten.

Terwijl Law & Order-maker Wolf een nieuw record vestigde met de langstlopende spin-off Law & Order: Special Victims Unit, nu in zijn 23e seizoen, had hij altijd het gevoel dat hij nog niet klaar was met de moederschip-serie die eindigde zoals het deed. “Er zijn maar weinig dingen in het leven die letterlijk dromen zijn die uitkomen. Dit is die van mij", zei Wolfe over de bestelling van seizoen 21.

Vorige aflevering
Rubber Room
Rubber Room
20x23
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
29 sep 2021 17:08 -
Waar haalt die Dick Wolf toch al zijn verhalen vandaan.. ik neem aan dat hij toch een enorm team moet hebben om hem daarbij te ondersteunen, niet?
Reageer
Law & Order