Law & Order: Organized Crime

-
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC deelt teaser voor Law & Order: Organized Crime

NBC heeft een korte video uitgebracht van de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Law & Order: Organized Crime, met daarin Christopher Meloni (Happy!) als Elliot Stabler.

Law & Order: Organized Crime is een nieuwe spin-off van de populaire serie Law & Order, die in 2010 met een twintigste seizoen werd beëindigd. Dat betekent niet dat fans Law & Order volledig hebben moeten missen de afgelopen jaren, want er verschenen eerder al meerdere spin-off. Law & Order: Organized Crime wordt nu dus door NBC toegevoegd aan dat rijtje. Bekijk hieronder de korte video die NBC uit heeft gebracht.

In Law & Order: Organized Crime keert detective Elliot Stabler (Christopher Meloni (Happy!) terug naar de NYPD om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verwoestend persoonlijk verlies. De stad en de politie zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was. Hij zal zich temidden van zijn eigen afweging moeten aanpassen aan een strafrechtsysteem. Stablers probeert zijn leven weer op te bouwen, terwijl hij werkt met een nieuwe elite-taskforce die de machtigste criminelen van de stad opspoort.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
maandag, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
maandag, 12:00