Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC deelt teaser voor Law & Order: Organized Crime

NBC heeft een korte video uitgebracht van de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Law & Order: Organized Crime, met daarin Christopher Meloni (Happy!) als Elliot Stabler.

Law & Order: Organized Crime is een nieuwe spin-off van de populaire serie Law & Order, die in 2010 met een twintigste seizoen werd beëindigd. Dat betekent niet dat fans Law & Order volledig hebben moeten missen de afgelopen jaren, want er verschenen eerder al meerdere spin-off. Law & Order: Organized Crime wordt nu dus door NBC toegevoegd aan dat rijtje. Bekijk hieronder de korte video die NBC uit heeft gebracht.

In Law & Order: Organized Crime keert detective Elliot Stabler (Christopher Meloni (Happy!) terug naar de NYPD om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verwoestend persoonlijk verlies. De stad en de politie zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was. Hij zal zich temidden van zijn eigen afweging moeten aanpassen aan een strafrechtsysteem. Stablers probeert zijn leven weer op te bouwen, terwijl hij werkt met een nieuwe elite-taskforce die de machtigste criminelen van de stad opspoort.

Video on youtube
Vorige aflevering
Crossroads
Crossroads
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Organized Crime