Last Tango In Halifax

8.3 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde en vijfde seizoen van Last Tango In Halifax

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde en vijfde seizoen van Last Tango In Halifax. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Last Tango In Halifax
Nu in één box: de seizoenen vier (twee kerst specials) en vijf van deze hartverwarmende Britse dramaserie. Het is inmiddels twee jaar na de gebeurtenissen van het derde seizoen. Caroline krijgt een andere baan als schoolhoofd en moet met haar gezin het prachtige huis in Harrowgate verruilen voor een nogal bouwvallige boerderijwoning. Het moet allemaal heel snel gebeuren en Caroline kan het nauwelijks verwerken. Maar dan biedt een toevallige ontmoeting haar nieuw perspectief. Intussen voelt Gillian zich vreselijk schuldig over de dood van Eddie. Ze is ervan overtuigd dat hij soms komt spoken bij haar en Robbie en hoopt dat een séance uitkomst brengt. Celia sluit zich aan bij de plaatselijke toneelvereniging en probeert Alan over te halen dat ook te doen. Maar omdat Alan's geheugen niet meer is wat het geweest is, neemt Harry zijn plaats graag in. Dat was dus niet Celia's bedoeling...
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Nicola Walker, Sarah Lancashire, Derek Jacobi, Anne Reid, Tony Gardner, Josh Bolt en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 23 februari 2021
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Last Tango In Halifax:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Last Tango in Halifax is de uiteindelijke titel geworden van de BBC One-serie. Maar wat was de (werk) titel voor het een paar maanden voor de start Last Tango in Halifax ging heten?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_W12345
16 feb 2021 23:52 -
Ben heel erg benieuwd!
Reageer
avatar_EdinkPam4
22 feb 2021 20:25 -
De werktitel paste beter bij Derek Jacobi
die ooit in de BBC serie "I Claudius " speelde.
Reageer

Laatste nieuws

Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
zaterdag, 13:00