Last Resort

7.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Last Resort, 666 Park Avenue, The Neigbors en The Mindy Project krijgen extra afleveringen

ABC heeft twee extra afleveringen besteld van de nieuwe series Last Resort en 666 Park Avenue. Daarmee sluiten zij zich aan bij The Neigbors, waarvan afgelopen week drie extra afleveringen zijn besteld.

Ook FOX heeft extra afleveringen besteld. Zij hebben twee extra afleveringen besteld van The Mindy Project. The Mindy project had eerder deze maand al opdracht gekregen voor negen extra afleveringen wat ervoor zorgde dat het totaal aantal afleveringen voor seizoen één op 22 kwam. Maar met de opdracht van deze twee extra afleveringen komt The Mindy Project nu uit op een totaal van 24 afleveringen.
Vorige aflevering
Controlled Flight Into Terrain
Controlled Flight Into Terrain
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Gisteren, 09:00