Last Man Standing

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Last Man Standing krijgt een negende seizoen

FOX heeft de Amerikaanse komedieserie Last Man Standing verlengd met een negende seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2021 verwacht.

Last Man Standing krijgt een negende seizoen. Ondanks dat het achtste seizoen iets minder werd bekeken, is Last Man Standing nog wel een van de best scorende series met een script op FOX van het 2019-20 seizoen. Het negende seizoen wordt in 2021 verwacht, maar ook bij deze serie hangt dat natuurlijk weer af van de maatregelen rondom het coronavirus.


Tim Allen

De comedyserie draait om Mike Baxter (Tim Allen, Home Improvement), marketingdirecteur van de sportwinkels van Outdoor Man. Het kan soms een beetje moeilijk zijn voor Mike om zijn mannetje te staan. Zijn vrouw Vanessa krijgt het steeds drukker met haar baan, dus moet Mike zich steeds meer bezighouden met het huishouden en het opvoeden van zijn drie dochters.
Vorige aflevering
How You Like Them Pancakes?
How You Like Them Pancakes?
08x21
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00