Last Man Standing

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Last Man Standing krijgt een negende seizoen

FOX heeft de Amerikaanse komedieserie Last Man Standing verlengd met een negende seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2021 verwacht.

Last Man Standing krijgt een negende seizoen. Ondanks dat het achtste seizoen iets minder werd bekeken, is Last Man Standing nog wel een van de best scorende series met een script op FOX van het 2019-20 seizoen. Het negende seizoen wordt in 2021 verwacht, maar ook bij deze serie hangt dat natuurlijk weer af van de maatregelen rondom het coronavirus.


Tim Allen

De comedyserie draait om Mike Baxter (Tim Allen, Home Improvement), marketingdirecteur van de sportwinkels van Outdoor Man. Het kan soms een beetje moeilijk zijn voor Mike om zijn mannetje te staan. Zijn vrouw Vanessa krijgt het steeds drukker met haar baan, dus moet Mike zich steeds meer bezighouden met het huishouden en het opvoeden van zijn drie dochters.
Vorige aflevering
How You Like Them Pancakes?
How You Like Them Pancakes?
08x21
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Gisteren, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Gisteren, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00