Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tim Allen en Nancy Travis zien een ‘vos’ in teaser Last Man Standing

In een nieuwe teaser voor de komende serie van Last Man Standing zien we acteurs Tim Allen en Nancy Travis rond een kampvuur. Zij spelen opnieuw de rollen van Mike en Vanessa Baxter.

Vanessa zegt dat ze een vos ziet en Mike lokt haar uit om dat nog drie keer te zeggen voordat ze naar de camera kijkt en zegt: "Ik weet dat iemand blij zal zijn dat je dat drie keer zei." Dit verwijst natuurlijk naar de verplaatsing van de sitcom van ABC naar FOX.

Last Man Standing liep zes seizoenen lang bij ABC en die bracht de laatste aflevering op 31 maart 2017. Zoals te zien in de teaser zullen Allen en Travis hun rol hernemen en worden ze vergezeld door Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders, Jordan Masterson en Hector Elizondo. Molly Ephraim en Flynn Morrison, die de Baxter-kinderen Mandy en Boyd speelden, zullen niet terugkeren.

Last Man Standing volgt een getrouwde vader van drie meisjes die probeert zijn mannelijkheid te behouden in een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door vrouwen. Het zevende seizoen van Last Man Standing gaat in première op 28 september bij FOX.

Video on youtube
Vorige aflevering
Keep On Truckin'
Keep On Truckin'
09x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Last Man Standing