Last Man Standing

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tim Allen en Nancy Travis zien een ‘vos’ in teaser Last Man Standing

In een nieuwe teaser voor de komende serie van Last Man Standing zien we acteurs Tim Allen en Nancy Travis rond een kampvuur. Zij spelen opnieuw de rollen van Mike en Vanessa Baxter.

Vanessa zegt dat ze een vos ziet en Mike lokt haar uit om dat nog drie keer te zeggen voordat ze naar de camera kijkt en zegt: "Ik weet dat iemand blij zal zijn dat je dat drie keer zei." Dit verwijst natuurlijk naar de verplaatsing van de sitcom van ABC naar FOX.

Last Man Standing liep zes seizoenen lang bij ABC en die bracht de laatste aflevering op 31 maart 2017. Zoals te zien in de teaser zullen Allen en Travis hun rol hernemen en worden ze vergezeld door Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders, Jordan Masterson en Hector Elizondo. Molly Ephraim en Flynn Morrison, die de Baxter-kinderen Mandy en Boyd speelden, zullen niet terugkeren.

Last Man Standing volgt een getrouwde vader van drie meisjes die probeert zijn mannelijkheid te behouden in een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door vrouwen. Het zevende seizoen van Last Man Standing gaat in première op 28 september bij FOX.

Vorige aflevering
Murder, She Wanted
09x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00