Last Man Standing

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Last Man Standing eindigt met het aankomende negende seizoen

Het aangekondigde negende seizoen van Last Man Standing zal de laatste zijn. FOX gaat de Amerikaanse komedieserie daarna niet meer vernieuwen.

Last Man Standing ging in 2011 in première bij ABC. Het alfabet netwerk besloot in 2017 na een zesde seizoen de serie te beëindigen, maar gelukkig voor de fans werd Last Man Standing overgenomen door FOX. Zij brachten in 2018 het zevende seizoen uit, maar ook bij FOX wordt de serie nu beëindigd. Het aankomende negende seizoen zal dus de laatste zijn, naar verwachting gaat het seizoen volgend jaar januari in première.

Het achtste seizoen van Last Man Standing werd al wat minder bekeken, dan de voorgaande seizoen. Toch besloot FOX eind mei om de serie te vernieuwen met een negende seizoen. Last Man Standing was namelijk nog steeds een van de best bekeken series met een script. De serie draait om Mike Baxter (Tim Allen, Home Improvement), marketingdirecteur van de sportwinkels van Outdoor Man. Zijn vrouw Vanessa krijgt het steeds drukker met haar baan, dus moet Mike zich steeds meer bezighouden met het huishouden en het opvoeden van zijn drie dochters.


Last Man Standing
Vorige aflevering
Grill in the Mist
09x09
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In maart 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale gaat eind april in première bij Hulu. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Gisteren, 11:00
1
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03