Las Chicas Del Cable

8.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Cable Girls in augustus bij Netflix

Cable Girls is een Spaanse dramaserie van Netflix en ging in première in april 2017. De serie blijkt tot dusver zeer succesvol.

Via de Spaanse kanalen heeft Netflix bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Cable Girls op 9 augustus zal worden toegevoegd.

Gesitueerd in Madrid in de jaren '20 volgen we in Cable Girls vier vrouwen met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonbedrijf. Ondertussen moeten ze omgaan met romantiek, jaloezie en de ‘moderne’ werkplek. Homoseksualiteit, transseksualiteit en vrouwenrechten komen nadrukkelijk aan bod.

Beelden van het vierde seizoen zijn er nog niet, daarom hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Chapter 37: Insanity
Chapter 37: Insanity
05x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00