Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Landscapers van HBO

Landscapers komt binnenkort naar HBO en de kabelzender heeft een preview uitgebracht voor de gelimiteerde serie.

David Thewlis en Olivia Colman schitteren als een stel waarvan hun leven op zijn kop staat wanneer twee lijken worden gevonden in een tuin. Anderen in de cast zijn Kate O' Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu en Daniel Rigby.

HBO heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie:

De HBO Original-serie Landscapers van vier afleveringen, met in de hoofdrollen Emmy-winnaar Olivia Colman (The Crown ) en Emmy-genomineerde David Thewlis (Fargo), gaat maandag 6 december om 21.00 uur in première bij HBO en zal beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max. De drie volgende afleveringen verschijnen elke maandag op hetzelfde tijdstip.

Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, vertelt Landscapers een uniek liefdesverhaal over Chris en Susan Edwards (Thewlis en Colman), een ogenschijnlijk gewoon Brits stel dat het middelpunt wordt van een buitengewoon onderzoek wanneer twee lijken worden ontdekt in de achtertuin van een huis in Nottingham. Will Sharpe (Giri/Haji) regisseert de verkenning van liefde en fantasie, die is gemaakt en geschreven door scenarioschrijver Ed Sinclair. Extra cast leden zijn Kate O' Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu, en Daniel Rigby.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode Four
Episode Four
01x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
02 nov 2021 20:40 - 02 nov 2021 20:41
Vol verwachting klopt m'n hart ♡. ;)
Reageer
Landscapers