Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De nieuwe originele serie Landman is snel na de première exclusief te streamen op SkyShowtime

De nieuwe originele serie Landman, met in de hoofdrol Oscar®-winnaar Billy Bob Thornton, zal in november exclusief te zien zijn op SkyShowtime.

SkyShowtime heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe originele serie Landman, met in de hoofdrol Oscar®-winnaar Billy Bob Thornton, op woensdag 20 november exclusief in première gaat op SkyShowtime. De eerste twee afleveringen van het tiendelige seizoen zijn direct beschikbaar met elke woensdag een nieuwe aflevering. Landman is bedacht door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan en geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions van Sheridan.

Landman speelt zich af in de spreekwoordelijke boomtowns van West-Texas en is een hedendaags verhaal over gelukszoekers in de wereld van booreilanden. De serie, gebaseerd op de elfdelige podcast 'Boomtown', is een meeslepend verhaal over olieboorders en losgeslagen miljardairs die een hausse voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitieke verhoudingen verandert.

Landman

In de sterren bezaaide serie hebben naast Thornton ook Ali Larter, Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland, Kayla Wallace (When Calls the Heart), James Jordan (Yellowstone (2018)), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez, en Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans) een hoofdrol. Jon Hamm (Mad Men) speelt een terugkerende gastrol met Andy Garcia en Michael Peña als gaststerren.

Landman is gemaakt door uitvoerend producenten Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay. Dan Friedkin en Jason Hoch, voor Imperative Development LLC, en J.K. Nickell en Megan Creydt, voor Texas Monthly, zijn ook uitvoerend producent. Peter Feldman is betrokken als mede-uitvoerend producent. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Landman

De serie is de nieuwste aanwinst binnen het groeiende aanbod van Sheridan op SkyShowtime, waaronder 1883, 1923, Special Ops: Lioness, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lawmen: Bass Reeves en alle vijf seizoenen van Yellowstone (2018).
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Landman