Land Man

-
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Michelle Randolph en Jacob Lofland gecast naast Billy Bob Thornton in Land Man

Michelle Randolph (1923) en Jacob Lofland (The Son) spelen de hoofdrollen tegenover Billy Bob Thornton in de aankomende nieuwe Paramount+ serie Land Man.

Land Man is de nieuwe Paramount+ serie van Taylor Sheridan en Christian Wallace en speelt zich af in een snel ontwikkelde stad van West-Texas. Het is een modern verhaal over het zoeken naar fortuin in de wereld van de olieplatforms. De serie is een verhaal van arm en rijk over ruwe klanten en miljardairs die een hausse voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitiek verandert. Thornton speelt de rol van Tommy Norris, een crisismanager voor een oliemaatschappij.Randolph (foto) zal Ainsley Norris spelen, de wilde en wilskrachtige zeventienjarige dochter van Tommy Norris (Thornton). Ze is het best bekend voor haar doorbraakrol als Elizabeth Dutton in Sheridan's Paramount+ originele serie 1923.

Lofland (foto onder) zal Cooper Norris spelen, de zoon van Tommy Norris (Thornton) die nieuw is in het veeleisende werk in de olie- en gasvelden van West-Texas. Hij zal binnenkort te zien zijn in de komende film Joker 2 tegenover Joaquin Phoenix. Lofland speelde eerder een rol in het tweede seizoen van AMC's The Son tegenover Pierce Brosnan, en rollen in FX's Justified en History Channel's Texas Rising. Zijn andere filmrollen omvatten Jeff Nichols' Mud, Gary Ross' Free State of Jones en een hoofdrol in Maze Runner: The Death Cure.Land Man wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Sheridan's Bosque Ranch Productions. De serie wordt geproduceerd door Sheridan, Wallace, Thornton, David Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Geyer Kosinski, Dan Friedkin en Jason Hoch voor Imperative Development LLC, Scott Brown en Megan Creydt voor Texas Monthly. Peter Feldman is co-uitvoerend producent.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst