Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix cancelt Lady Dynamite en kondigt datum-trailer aan van Everything Sucks!

Netflix heeft besloten om na twee seizoenen te stoppen met Lady Dynamite. De nieuwe serie Everything Sucks! heeft een trailer met datumaankondiging gekregen.

Lady Dynamite heeft geen derde seizoen gekregen van Netflix. De dramedy met Maria Bamford in de hoofdrol is gecanceld zonder dat Netflix daar een specifieke reden voor heeft gegeven. Hoofdrolspeelster Bamford heeft, net als haar karakter in de serie Lady Dynamite, een bipolaire stoornis en ze vertelde verleden jaar aan Variety dat ze haar schema heeft moeten aanpassen om er zeker van te zijn dat ze gezond bleef.



Banford vertelde: “Met de televisieserie, dat was over het algemeen meer dan ik aan kon. Ik had een twaalf uur durende doorloop de vorige keer, en dat op zulke zware psychiatrische medicijnen. Ik was de meeste tijd van de dag half in slaap. En ze hebben er iets prachtigs van gemaakt verleden jaar – ze hebben een ‘Bamcave’ voor me gemaakt waar ik mezelf in kon terugtrekken om de geluiden buiten te sluiten en een hazenslaapje te kunnen doen. En ik mocht een vol uur nemen voor de lunch. Ze waren erg aardig.” Of dat inderdaad de reden is van de annulering is niet te zeggen.

Netflix gaat graag terug in de tijd. Met de nieuwe komedie Everything Sucks! gaat de streaminggigant terug naar de jaren '90. De nieuwe serie is een highschool-serie dat zich afspeelt in het echte plaatsje Boring, Oregon. In Everything Sucks! spelen Peyton Kennedy en Jahi Di’Allo Winston een hoofdrol. De komedie gaat over twee vrienden die een film willen maken. Everything Sucks! is te zien op Netflix vanaf 16 februari 2018.

Video on youtube
Vorige aflevering
Little Manila
Little Manila
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lady Dynamite