Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe middeleeuwse serie: Labyrinth, naar de roman van Kate Mosse

Labyrinth is een avontuurlijke tv mini serie gebaseerd op de gelijknamige roman door Kate Mosse uit 2005. De serie wisselt tussen modern en middeleeuws Frankrijk en volgt twee vrouwen in hun zoektocht naar de heilige graal. De cast bestaat verder onder andere uit Katie McGrath (Merlin), Tom Felton (Draco in Harry Potter), Sebastian Stan (Captain America), Jessica Brown-Findlay (Downton Abbey), Vanessa Kirby (The Hour), Emun Elliott (Game of Thrones), Tony Curran en John Hurt (Tinker,Tailor, Soldier, Spy). Adrian Hodges heeft de roman bewerkt voor de tv serie en Christopher Smith had de taak van regisseur. De driedelige serie is gefilmd in het middeleeuwse stadje Carcassonne in zuid-west Frankrijk en Kaapstad in Zuid-Afrika.

De serie zal naar verwachting in 2012 nog in verschillende landen in Europa te zien zijn, waaronder Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Een precieze première datum is nog niet bekend, maar er is wel alvast een trailer uitgebracht.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 2
Episode 2
01x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
05 sep 2012 22:29 -
Potverdorie, dit is gewoon een serie met een verdomd goede cast!
Reageer
avatar_anonymous
24 okt 2012 14:39 -
Ford van Carcassonne..daar ben ik geweest, prachtig!!! Ben erg benieuwd naar de serie, ik hoop net zo goed als game of thrones
Reageer
Labyrinth (2012)