Labyrinth (2012)

7,0 / 10
90 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe middeleeuwse serie: Labyrinth, naar de roman van Kate Mosse

Labyrinth is een avontuurlijke tv mini serie gebaseerd op de gelijknamige roman door Kate Mosse uit 2005. De serie wisselt tussen modern en middeleeuws Frankrijk en volgt twee vrouwen in hun zoektocht naar de heilige graal. De cast bestaat verder onder andere uit Katie McGrath (Merlin), Tom Felton (Draco in Harry Potter), Sebastian Stan (Captain America), Jessica Brown-Findlay (Downton Abbey), Vanessa Kirby (The Hour), Emun Elliott (Game of Thrones), Tony Curran en John Hurt (Tinker,Tailor, Soldier, Spy). Adrian Hodges heeft de roman bewerkt voor de tv serie en Christopher Smith had de taak van regisseur. De driedelige serie is gefilmd in het middeleeuwse stadje Carcassonne in zuid-west Frankrijk en Kaapstad in Zuid-Afrika.

De serie zal naar verwachting in 2012 nog in verschillende landen in Europa te zien zijn, waaronder Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Een precieze première datum is nog niet bekend, maar er is wel alvast een trailer uitgebracht.

Vorige aflevering
Part 2
01x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
05 sep 2012 22:29 -
Potverdorie, dit is gewoon een serie met een verdomd goede cast!
Reageer
avatar_anonymous
24 okt 2012 14:39 -
Ford van Carcassonne..daar ben ik geweest, prachtig!!! Ben erg benieuwd naar de serie, ik hoop net zo goed als game of thrones
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1