Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen La Casa de Papel

La Casa de Papel keert in april terug op Netflix, de streamingdienst heeft nu een trailer gelanceerd.

Eerder werd al de premièredatum van het derde seizoen (deel vier) van La Casa de Papel bekend gemaakt. Op vrijdag 3 april start het langverwachte nieuwe seizoen, op diezelfde datum lanceert de streamingdienst ook een documentaire over hun populairste niet-Engelstalige serie. De hitserie brak een record toen het tweede seizoen (deel drie) van start ging, in ruim een week werd de serie 34 miljoen keer bekeken.

La Casa de Papel volgt de mysterieuze El Profesor (Alvaro Morte), die in het eerste seizoen acht mensen bij elkaar brengt om de Munt van Spanje over te nemen en te beroven. Het plan loopt niet helemaal zoals gepland en de bende voelt zich genoodzaakt opnieuw samen te komen om een volgend plan uit te voeren: de beroving van de Nationale Bank van Spanje. In het derde seizoen (deel vier) gaat de bende door een van hun moeilijkste periodes en wordt de geplande overval in gevaar gebracht.

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwste seizoen.
Video on youtube


De serie is oorspronkelijk van de Spaanse zender Antena 3. Daar ging La Casa de Papel 2 mei 2017 in première en kreeg vijftien afleveringen van elk 70 minuten in het eerste seizoen. Netflix heeft de serie aangekocht, ging er direct in knippen en maakten er twee seizoenen van. Het eerste deel/seizoen kreeg dertien afleveringen en het tweede deel/seizoen kreeg er negen. Nu komt het derde seizoen uit, Netflix noemt dit het vierde deel/seizoen.
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
La Casa de Papel