Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Documentaire over La Casa de Papel

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de Spaanse serie La Casa de Papel mateloos populair is. Zo populair dat er zelfs een documentaire zal worden gemaakt.

Het derde seizoen (deel 4) zal niet geheel onopgemerkt van start gaan bij Netflix. Er staat namelijk een documentaire op de rol die samen met de start van het derde seizoen te zien zal zijn bij de streamingsdienst. Op vrijdag 3 april gaat het langverwachte derde seizoen van start en de verwachtingen zijn hoog. Want Spaanstalige series zijn een enorme wereldwijde hit.



Naast La Casa de Papel zijn daar onder andere Vis a Vis en Elite op Netflix en er komen er meer aan. Alex Pina (The Pier) heeft namelijk een leuke deal met Netflix gemaakt en zal de komende jaren series gaan maken voor de vod-dienst en White Lines lijkt daarbij de volgende te zijn. Maar eerst het derde seizoen van La Casa de Papel. En tegelijkertijd met de release van deel 4 zal ook een documentaire worden uitgebracht.



De documentaire zal een kijkje in de keuken zijn van de hitserie die een record brak toen het tweede seizoen (deel 3) van start ging. In ruim een week werd het 34 miljoen keer bekeken. De serie die op Antena 3 in première ging en door Netflix tot grote hoogte werd gestuwd. De documentaire zal laten zien hoe een kaskraker werd geboren, hoe de Dali-maskers overal opdoken en hoe een wereldhit werd geboren in de vorm van een oud Italiaans strijdlied uit de Tweede Wereldoorlog; Bella Ciao.
Lees hier hoe het ook alweer zat met de seizoenen en afleveringen van La Casa de Papel.


Cast en makers La Casa de Papel
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
La Casa de Papel