Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen La Casa de Papel bekend

La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première in februari 2017.

De misdaadserie volgt de mysterieuze El Profesor (Alvaro Morte), die in het eerste seizoen acht mensen rekruteerde om de Munt van Spanje over te nemen en te beroven. Een tijdje na de overval wordt een van hen echter gearresteerd en ziet de bende zich genoodzaakt opnieuw samen te komen om een volgend plan uit te voeren: de beroving van de Nationale Bank van Spanje.

Op 19 juli 2019 is het tweede seizoen van La Casa de Papel verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het derde seizoen te zien is vanaf 3 april 2020. Netflix noemt dat overigens het vierde deel/seizoen. Dat komt omdat ze na de overname van de serie van Antena 3 het eerste seizoen opnieuw hebben gemonteerd in kortere afleveringen, die ze het eerste en tweede deel/seizoen noemen. MijnSerie blijft de gegevens van de site TVDb.com volgen. Daar heeft de serie nu een eerste seizoen van vijftien afleveringen en een tweede seizoen van acht afleveringen.

De serie La Casa de Papel is de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. De Spaanstalige serie werd in de eerste zeven dagen na de première van het tweede seizoen door een kleine 34 miljoen accounts bekeken. Netflix heeft nu de startdatum van het derde seizoen op Twitter als volgt bekend gemaakt: ‘Maak je klaar voor onmogelijke chaos. #LCDP4 is vanaf 3 april te zien’.

Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
La Casa de Papel