La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

La Casa de Papel breekt kijkcijferrecord

De Spaanstalige Netflix-serie La Casa de Papel heeft in de eerste week van het tweede seizoen een kijkcijferrecord gebroken. Er keken niet eerder zoveel mensen naar een niet-Engelstalige serie.

Het tweede seizoen (deel drie bij Netflix) ging op 19 juli van start bij de streamingdienst en meer dan 34 miljoen huishoudens keken in deze eerste week naar de bende bankovervallers geleid door ‘Le Profesor’ in hun rode overalls en met Dali maskers. 70 procent van de kijkers hebben zelfs het achtdelige tweede seizoen in de eerste week helemaal afgekeken.

Vooral in India, Frankrijk en Italië schijnt de serie, die ook Money Heist wordt genoemd, het erg goed te doen. De serie werd bedacht door Álex Pina die binnenkort nog meer gaat maken voor Netflix. Pina is ook verantwoordelijk voor de serie The Pier, waar Álvaro Morte (Le Profesor) ook een rol heeft, die bij Ziggo en de NPO is te zien. Lees hier de recensies over La Casa de Papel (vertaald: Het Huis van Papier).

In de Tweet staat: “We hebben meer maskers nodig voor jullie allemaal. 34.355,956 huishoudens hebben gekeken naar #LCDP3 in de eerste week, en we kunnen jullie niet genoeg bedanken dat jullie deel willen zijn van de gang.”

Het derde seizoen (deel 4) is al aangekondigd door Netflix en zal waarschijnlijk in 2020 te zien zijn bij de VOD-dienst. Lees hier hoe het ook alweer zit met de seizoenen/delen van La Casa de Papel bij Netflix.

Vorige aflevering
Astray
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
Vandaag, 10:00
1
Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.
Vandaag, 09:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00