La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

La Casa de Papel breekt kijkcijferrecord

De Spaanstalige Netflix-serie La Casa de Papel heeft in de eerste week van het tweede seizoen een kijkcijferrecord gebroken. Er keken niet eerder zoveel mensen naar een niet-Engelstalige serie.

Het tweede seizoen (deel drie bij Netflix) ging op 19 juli van start bij de streamingdienst en meer dan 34 miljoen huishoudens keken in deze eerste week naar de bende bankovervallers geleid door ‘Le Profesor’ in hun rode overalls en met Dali maskers. 70 procent van de kijkers hebben zelfs het achtdelige tweede seizoen in de eerste week helemaal afgekeken.

Vooral in India, Frankrijk en Italië schijnt de serie, die ook Money Heist wordt genoemd, het erg goed te doen. De serie werd bedacht door Álex Pina die binnenkort nog meer gaat maken voor Netflix. Pina is ook verantwoordelijk voor de serie The Pier, waar Álvaro Morte (Le Profesor) ook een rol heeft, die bij Ziggo en de NPO is te zien. Lees hier de recensies over La Casa de Papel (vertaald: Het Huis van Papier).

In de Tweet staat: “We hebben meer maskers nodig voor jullie allemaal. 34.355,956 huishoudens hebben gekeken naar #LCDP3 in de eerste week, en we kunnen jullie niet genoeg bedanken dat jullie deel willen zijn van de gang.”

Het derde seizoen (deel 4) is al aangekondigd door Netflix en zal waarschijnlijk in 2020 te zien zijn bij de VOD-dienst. Lees hier hoe het ook alweer zit met de seizoenen/delen van La Casa de Papel bij Netflix.

Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00