Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Sierd de Vos spreekt promo in voor Netflix-serie La Casa de Papel

Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos is bekend van zijn commentaar bij voetbalwedstrijden.

Onlangs werd bekend dat Sierd de Vos de nieuwe stem van het EA Sport computerspel FIFA 20 en de edities daarna wordt. Maar dat blijkt nog niet alles. Netflix maakte vandaag een promotievideo openbaar voor de Netflix Original serie La Casa de Papel. Het tweede seizoen van deze Spaanse misdaadserie is vanaf 19 juli op Netflix te zien. Nederlandse kijkers worden door Sierd de Vos op de manier zoals we van hem als voetbalcommentator gewend zijn warm gemaakt voor de nieuwe afleveringen van deze serie.

Video on youtube


Het eerste seizoen (door Netflix opgesplitst in twee delen) draait om het personage El Profesor die met een bende de grootste geldroof in de geschiedenis van Spanje gedaan probeert te krijgen. De serie, die in Engelstalige landen bekendstaat als Money Heist, won in 2018 al een Emmy voor de beste dramaserie. Op 19 juli start dus het tweede seizoen, door Netflix 'Deel 3' genoemd.

Op klokslag 24.00 uur Amerikaanse tijd wordt het nieuwe seizoen gelanceerd. Dat wil zeggen dat de nieuwe afleveringen van La Casa de Papel in Nederland vanaf vrijdagochtend 9.00 uur te zien zullen zijn.

Hier wordt uitgelegd hoe het zit met het eerste seizoen van de serie en waarom het op Netflix al twee seizoenen/delen heeft.
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
La Casa de Papel