Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen La Casa de Papel

La Casa de Papel is een Spaanse actieserie van Netflix. Er was al aangekondigd dat het tweede seizoen op 19 juli beschikbaar zal komen. Het eerste seizoen was in 2017 te zien.

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars in La Casa de Papel op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. De serie werd oorspronkelijk gemaakt door Antena 3, maar Netflix heeft het hele project overgenomen. Inmiddels is ook al bekend dat er een derde seizoen zal volgen.

Álvaro Morte speelt in La Casa de Papel de hoofdrol als El Professor. Hij is het meesterbrein dat de epische overval voorbereidt. In de komende seizoenen zullen er meer geniale inbraken worden gepleegd door de criminelen.

In onderstaande nieuwe trailer is sprake van ‘Deel 3’. Maar dat komt omdat Netflix het eerste seizoen in twee delen bracht in 2017. In het tweede seizoen, dat dus vanaf 19 juli beschikbaar is, wordt duidelijk dat de grootste klus voor de groep is om niet gepakt te worden. Dat gaat mis voor Rio en de groep komt dan ook weer bij elkaar om hem te bevrijden. Dat doen ze door vol de aanval te kiezen een nieuwe overval te plegen. En deze is groter dan ooit!

Video on youtube
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
03 jun 2019 18:22 - 22 sep 2021 04:49
Toch noem ik het gewoon seizoen 3. Ik denk dat de meeste Nederlanders deze serie op Netflix gezien hebben en niet op de oorspronkelijke Spaanse zender Antenna 3 :P Ik weet dat Mijnserie.nl altijd de oorspronkelijke uitzend datums en zenders aanhoud, maar met deze serie zou ik toch een uitzondering maken en gewoon de Netflix edit aanhouden. Maar goed, dat is mijn mening :P :).
Reageer
La Casa de Papel