Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix brengt La Casa de Papel seizoen 2 vanaf 6 april

La Casa de Papel seizoen 2 verschijnt 6 april op Netflix. De streamingdienst meldt op social media dat de nieuwe afleveringen van de Spaanse actieserie dan verwacht mogen worden.

La Casa de Papel is een Spaanse serie van de zender Antena 3. De serie ging daar in première in februari 2017.

In de serie sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Video on youtube


Ondanks de populariteit van La Casa de Papel ontstond er wat onduidelijkheid over deze serie. Volgens IMDb bestaat seizoen 1 van de serie namelijk uit vijftien afleveringen. Op Netflix staan er echter dertien, terwijl er in Spanje negen zijn uitgezonden. Dit heeft te maken met de lengte van de afleveringen. In Spanje duurden ze 70 minuten, terwijl Netflix er door een re-edit 45 minuten van maakte.

Later in 2017 werden in Spanje de resterende zes afleveringen van 70 minuten uitgezonden. Deze zullen in april dus als seizoen 2 op Netflix verschijnen. Dit zullen meer dan zes afleveringen zijn, omdat de afleveringen wederom re-edit worden naar 45 minuten.
Vorige aflevering
A Family Tradition
A Family Tradition
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_ouwegek
29 jul 2018 19:37 -
Waarom is seizoen 2 niet zichtbaar in de app?
Reageer
avatar_Mandy1966
29 jul 2018 20:25
Lees dit bericht maar dan is alles duidelijk: https://www.mijnserie.nl/nieuws/columns/5837-netflix-en-verandering-van-seizoenen-tijden-en-afleveringen/
Reageer
avatar_renzoroy
29 jul 2018 22:44 -
Netflix heeft wel de serie 100% overgenomen van Antena 3 en Netflix heeft het verlengd voor een 3e seizoen (of part 3 aangezien ze het oorspronkelijke 1e seizoen hebben geknipt naar 2 parts) die ergens in 2019 te zien zal zijn exclusief op Netflix. Ik weet niet hoe mijnserie.nl dat op de site wil gaan zetten aangezien part 3 niet uitgezonden gaat worden door Antena 3. Lijkt mij dat je dan toch elke aflevering moet gaan aanpassen naar zoals Netflix ze uitzend (denk ook dat de meeste mensen hier de serie kijken op Netflix en niet op een Spaanse zender :P).
Reageer
avatar_Mandy1966
29 jul 2018 22:52
Bijgewerkt op: 29 jul 2018 22:53
Als Netflix de serie officieel heeft overgenomen voor een derde seizoen zal voor het derde seizoen die datums aangehouden worden. Mocht Antena 3 de serie ook gaan uitzenden worden die datums gebruikt. Lees het artikel voor meer duidelijkheid: https://www.mijnserie.nl/nieuws/columns/5837-netflix-en-verandering-van-seizoenen-tijden-en-afleveringen/
Zoals in het artikel staat, het maakt niet uit hoeveel mensen er naar Antena 3 kijken of naar Netflix, het gaat om de originele zender, niet de kijkers.
Reageer
avatar_renzoroy
29 jul 2018 23:11
Ja dat is al officieel, dus Antena 3 gaat dat niet uitzenden. Maar dan wordt het dus verwarrend hier op de site, want dan staat seizoen 1 er op zoals ze uitgezonden zijn op Antena 3 (dus als seizoen 1). En seizoen/part 3 van Netflix komt dan op de site te staan als seizoen 2? Ik weet dat jullie de oorspronkelijke uitzenddatums aanhouden, maar of dat in dit geval handig is...? Dan kijk je op Netflix de 1e 2 afleveringen en dan kan je dat hier niet afvinken omdat die hier als 1 aflevering vermeld staan. Just saying... :)
Reageer
La Casa de Papel