Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor La Brea

De rampenserie La Brea zal terugkeren met een tweede seizoen. NBC heeft de serie vernieuwd na het kijkcijfersucces.

De vernieuwing komt op het moment dat het omroepnetwerk het programma voor halverwege het seizoen onthuld heeft.

De serie draait om een ​​moeder en zoon die gescheiden zijn van vader en dochter nadat er op mysterieuze wijze een enorm zinkgat is ontstaan ​​in Los Angeles. In La Brea zijn Natalie Zea, Eoin Macken, Jack Martin, Zyra Gorecki, Jon Seda, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Nicholas Gonzalez, Lily Santiago, Chloe De Los Santos en Josh McKenzie te zien.



La Brea komt van schrijver David Appelbaum, die uitvoerend produceert samen met Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt en Ken Woodruff. Het wordt geproduceerd door Universal Television in samenwerking met Keshet Studios.

La Brea is de nummer één nieuwe serie van de herfst bij volwassenen van 18-49 jaar en NBC vertelde dat het meer dan 47 miljoen kijkers had bereikt op lineaire en digitale platforms. De pilot, die op 28 september werd uitgezonden had gemiddeld 19,8 miljoen kijkers. Het is ook de beste première geworden van een nieuwe NBC-serie op de zusterstreamer Peacock van het netwerk en is de nummer drie nieuwe serie van het seizoen in totaal live+3 kijkers na NCIS: Hawaii en FBI: International.

Keshet Studios-president Traugott vertelde dat hij blij was met de hoeveelheid marketingondersteuning rondom de show, die als gevolg van de pandemie lang duurde voordat deze werd uitgezonden – hij was midden in de productie van zijn pilot toen Covid toesloeg en werd direct-tot-serie opgepikt in januari 2021.
Vorige aflevering
The Road Home (2)
The Road Home (2)
03x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_BlackBiker
17 nov 2021 10:49 - 17 nov 2021 10:49
Nog niets van gezien, maar klinkt interessant. Weer één voor de kijklijst. Ik hoef me deze winter niet te vervelen :-)
Reageer
avatar_Olga2000
17 nov 2021 11:14 -
Ja, klinkt inderdaad interessant. Ik zie alleen dat weer een serie die op geen enkele streaming in Nederland beschikbaar is. 😕
Reageer
avatar_DAVE2804
17 nov 2021 12:34
Maar volgend jaar komt SkyShowtime naar Nederland, de streamingdienst die o.a. content van Peacock/NBC bevat. Dus wellicht dat La Brea dan wel in Nederland te zien is. Nog even geduld dus ... :)
Reageer
avatar_BlackBiker
17 nov 2021 16:25
Dat hoeft met VPN geen probleem te zijn. En er zijn nog andere alternatieve methoden om dingen te kijken die hier niet worden uitgezonden.
Reageer
avatar_TnTNL
17 nov 2021 12:43 -
Ik vond de trailer wel interessant maar zag op IMDb dat hij niet zo goed scoorde.
Reageer
avatar_BlackBiker
17 nov 2021 16:24
Klopt ja. Een krappe voldoende. Ach, IMDb en ik zijn het wel vaker niet eens. Dus ik ga het gewoon proberen. Kost me hooguit een uurtje. Als de eerste aflevering al niets is hoef ik niet verder te kijken.
Reageer
La Brea