KLEM

8,0 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

KLEM vernieuwd met een tweede seizoen

Hoewel er pas één aflevering is uitgezonden en aflevering twee start op 26 januari, heeft de VARA nu al besloten om de misdaad-/dramaserie KLEM te vernieuwen met een tweede seizoen. En dat is niet zo vreemd als je weet dat de premièreaflevering op 19 januari 1,4 miljoen kijkers had.

De opnames van het tweede seizoen van KLEM, met Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig in de hoofdrollen, zullen dit najaar van start gaan. En zoals het er nu uitziet zal dat tweede seizoen in het najaar van 2018 van start gaan bij de VARA op NPO 1. Scenarist Frank Ketelaar: “Alle karakters die het eerste seizoen overleven zullen terugkeren in het tweede seizoen.”

De synopsis van KLEM luidt als volgt: Wat als je erachter komt dat je jongste dochter haar hartsvriendin de dochter is van een gevaarlijke crimineel? Wat als je je dochter ophaalt bij die crimineel, hij bij de voordeur beschoten wordt en jij per ongeluk zijn leven redt? Wat als hij je vanaf dat moment als zijn beste vriend beschouwt? En als je dan ook nog een hoge functie bij de Belastingdienst hebt en beter niet in de buurt van een crimineel gesignaleerd kan worden? Dan zit je KLEM.Heb jij de eerste aflevering van KLEM al gezien?

Vorige aflevering
Naar Hartelust
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
25 jan 2017 11:58 -
Nog niet, maar ga er wel aan beginnen!
Reageer
avatar_vloeikes
25 feb 2017 15:59 -
Heeft wat sfeer wel wat weg van penoza. Prima eerste 2 afleveringen.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00