Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

KLEM vernieuwd met een tweede seizoen

Hoewel er pas één aflevering is uitgezonden en aflevering twee start op 26 januari, heeft de VARA nu al besloten om de misdaad-/dramaserie KLEM te vernieuwen met een tweede seizoen. En dat is niet zo vreemd als je weet dat de premièreaflevering op 19 januari 1,4 miljoen kijkers had.

De opnames van het tweede seizoen van KLEM, met Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig in de hoofdrollen, zullen dit najaar van start gaan. En zoals het er nu uitziet zal dat tweede seizoen in het najaar van 2018 van start gaan bij de VARA op NPO 1. Scenarist Frank Ketelaar: “Alle karakters die het eerste seizoen overleven zullen terugkeren in het tweede seizoen.”

De synopsis van KLEM luidt als volgt: Wat als je erachter komt dat je jongste dochter haar hartsvriendin de dochter is van een gevaarlijke crimineel? Wat als je je dochter ophaalt bij die crimineel, hij bij de voordeur beschoten wordt en jij per ongeluk zijn leven redt? Wat als hij je vanaf dat moment als zijn beste vriend beschouwt? En als je dan ook nog een hoge functie bij de Belastingdienst hebt en beter niet in de buurt van een crimineel gesignaleerd kan worden? Dan zit je KLEM.

Video on youtube


Heb jij de eerste aflevering van KLEM al gezien?

Vorige aflevering
Gelijk oversteken
Gelijk oversteken
04x03
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
25 jan 2017 11:58 -
Nog niet, maar ga er wel aan beginnen!
Reageer
avatar_vloeikes
25 feb 2017 15:59 -
Heeft wat sfeer wel wat weg van penoza. Prima eerste 2 afleveringen.
Reageer
KLEM