KLEM

8.1 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 3 aflevering 6

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.

Na het Serie van het jaar uitstapje, nu weer een reguliere aflevering van de MijnSerie Podcast. Mandy en Peter behandelen KLEM als serie van de maand, verder praten ze je uiteraard weer bij over het laatste serienieuws, razen ze door het nieuws in Koppensnellen en in W.V.T.T.K. gaat het onder andere over Disney+ laatste toevoeging: Star! Vergeet jezelf niet te abonneren en ons een review te geven via jouw favoriete podcast streamingdienst. Wil je iets aan ons kwijt, dat kan altijd: [email protected]

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.


De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
24 feb 2021 15:27 -
Morgen heb ik tijd om te luisteren. Nu al zin in.
Reageer
avatar_Mandy1966
25 feb 2021 09:15
Veel plezier. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hebt met het luisteren als wij met het maken van deze Podcast.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Vandaag, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Gisteren, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00