King of the Hill

7.8 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Cleveland Show en King of the Hill aangekocht door Comedy Central

King of the Hill en The Cleveland Show waren gecanceld door FOX. Comedy Central gaat beide animatieseries weer uitzenden.

En Comedy Central laat er geenn gras over groeien. De Emmy-winnaar King of the Hill zal op maandag 23 juli van start gaan en de Emmy-genomineerde serie The Cleveland Show zal dit najaar nog van start gaan bij de zender.

De animatieserie King of the Hill ging in januari 1997 in première bij FOX. King of the Hill draait om het leven van de familie Hill, een typische methodistische familie die woont in Arlen, Texas, en erg trots is op hun Texaanse afkomst. In tegenstelling tot veel andere geanimeerde sitcoms, waarin vaak ongewone of onmogelijke gebeurtenissen voorkomen, behandelt King of the Hill vaak meer realistische thema’s zoals vriendschap, relaties, rechtvaardigheid, jaloezie en hybris. Op 6 mei 2010 werd de allerlaatste aflevering uitgezonden. De serie zat toen in het dertiende seizoen.The Cleveland Show kreeg wat minder seizoenen, vier in totaal, die waren van 2009 tot 2013 te zien bij FOX. The Cleveland Show draait rond Cleveland Brown en zijn familie. Hij verlaat Quahog en verhuist naar zijn geboortedorp, het fictieve 'Stoolbend' in Virginia. Daar ontmoet hij Donna, een oude schoolliefde. Zij is een gescheiden vrouw met twee kinderen: tienerdochter Roberta en zoon Rallo. Ze trouwen, en zijn zoon Cleveland jr. woont bij hen in. Ze hebben ook enkele markante buren, zo zijn er de 2 beren Tim & Arianna, wannabe Holt, een koppel oerconservatieve Amerikanen en een Brits gezin. The Cleveland Show is een spin-off van de populaire serie Family Guy.Er is sprake van geweest dat King of the Hill een revival zou gaan krijgen, maar de hoogtijdagen van animatieserie lijken voorbij. Comedy Central heeft alle seizoenen van beide animatieseries aangekocht en daarmee zullen de nieuwe kijkers weer opnieuw kennis kunnen gaan maken met de familie Hill en Brown. Of de series ook in Nederland te zien zullen zijn bij Comedy Central is niet bekend.

Zouden beide series een revival moeten gaan krijgen bij Comedy central?

Vorige aflevering
Just Another Manic Kahn-Day
13x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00