Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Cleveland Show en King of the Hill aangekocht door Comedy Central

King of the Hill en The Cleveland Show waren gecanceld door FOX. Comedy Central gaat beide animatieseries weer uitzenden.

En Comedy Central laat er geenn gras over groeien. De Emmy-winnaar King of the Hill zal op maandag 23 juli van start gaan en de Emmy-genomineerde serie The Cleveland Show zal dit najaar nog van start gaan bij de zender.

De animatieserie King of the Hill ging in januari 1997 in première bij FOX. King of the Hill draait om het leven van de familie Hill, een typische methodistische familie die woont in Arlen, Texas, en erg trots is op hun Texaanse afkomst. In tegenstelling tot veel andere geanimeerde sitcoms, waarin vaak ongewone of onmogelijke gebeurtenissen voorkomen, behandelt King of the Hill vaak meer realistische thema’s zoals vriendschap, relaties, rechtvaardigheid, jaloezie en hybris. Op 6 mei 2010 werd de allerlaatste aflevering uitgezonden. De serie zat toen in het dertiende seizoen.

Video on youtube


The Cleveland Show kreeg wat minder seizoenen, vier in totaal, die waren van 2009 tot 2013 te zien bij FOX. The Cleveland Show draait rond Cleveland Brown en zijn familie. Hij verlaat Quahog en verhuist naar zijn geboortedorp, het fictieve 'Stoolbend' in Virginia. Daar ontmoet hij Donna, een oude schoolliefde. Zij is een gescheiden vrouw met twee kinderen: tienerdochter Roberta en zoon Rallo. Ze trouwen, en zijn zoon Cleveland jr. woont bij hen in. Ze hebben ook enkele markante buren, zo zijn er de 2 beren Tim & Arianna, wannabe Holt, een koppel oerconservatieve Amerikanen en een Brits gezin. The Cleveland Show is een spin-off van de populaire serie Family Guy.

Video on youtube


Er is sprake van geweest dat King of the Hill een revival zou gaan krijgen, maar de hoogtijdagen van animatieserie lijken voorbij. Comedy Central heeft alle seizoenen van beide animatieseries aangekocht en daarmee zullen de nieuwe kijkers weer opnieuw kennis kunnen gaan maken met de familie Hill en Brown. Of de series ook in Nederland te zien zullen zijn bij Comedy Central is niet bekend.

Zouden beide series een revival moeten gaan krijgen bij Comedy central?

Vorige aflevering
To Sirloin with Love
To Sirloin with Love
13x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
King of the Hill