Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

King of the Hill komt terug bij Hulu met originele stemmencast

De familie Hill keert terug voor nieuwe verhalen. Hulu blaast de animatieserie King of the Hill nieuw leven in.

De geanimeerde comedy die in 2009 na dertien seizoenen en 259 afleveringen door FOX werd geannuleerd is binnenkort weer te zien bij Hulu. De oudere seizoenen zijn ook beschikbaar op de streamingdienst.

King of the Hill, gecreëerd door Mike Judge en Greg Daniels, ging in 1997 van start en wordt vertolkt door Judge, Kathy Najimy, Pamela Adlon, Johnny Hardwick, Stephen Root, Brittany Murphy, Toby Huss, David Herman, Ashley Gardner, Lauren Tom en Breckin Meyer.

Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Arlen, Texas, en volgt het leven van de familie Hill - propaanverkoper Hank (Judge), zijn vrouw Peggy (Najimy), en hun enige kind, Bobby (Adlon). Hanks vrienden, zoals samenzweringstheoreticus Dale (Hardwick), militaire kapper Bill (Root) en de koele maar onverstaanbare Boomhauer (Judge), samen met Peggy's vrienden Minh (Tom) en meteorologe Nancy (Gardner), en Bobby's vriendin Connie (Tom) helpen de Hills te navigeren in een veranderende wereld.

King of the Hill

De revival is naar verluidt al in de maak sinds het 2017 San Francisco Sketchfest, waar Judge en Daniels opnieuw in contact kwamen met de cast en de twintigste verjaardag van de serie vierden.

Judge, Najimy, Root, Adlon, Hardwick en Tom behoren tot de stemacteurs die terugkeren voor de Hulu-revival. Huss, die onder andere Kahn Souphanousinphone, Sr. speelde, is opvallend afwezig op de lijst. Ook ontbreekt Brittany Murphy, die nicht Luanne speelde en in 2009 overleed. Het is onduidelijk of de personages van deze acteurs niet zullen verschijnen in de revival, of dat ze opnieuw gecast zullen worden.

Saladin Patterson zal dienen als showrunner en uitvoerend producent. Judge en Daniels zullen uitvoerend produceren via hun Bandera Entertainment. Michael Rotenberg en Howard Klein van 3 Arts zullen ook uitvoerend produceren, samen met Bandera's Dustin Davis.

King of the Hill

"We zijn allemaal zo enthousiast om Hank, Peggy en Bobby terug te verwelkomen en te zien wat ze te zeggen hebben over de wereld waarin we leven en de gesprekken voort te zetten die we jaren geleden zijn begonnen", aldus Craig Erwich, president, ABC Entertainment, Hulu en Disney Branded Television Streaming Originals. "Deze serie heeft alle perfecte ingrediënten voor dit moment in animatie bij Hulu, en we zijn zo dankbaar om die gesprekken te voeren naast deze getalenteerde groep."

"Ik ben zo blij dat ik vanaf het begin deel heb uitgemaakt van deze serie en kan niet enthousiaster zijn om Arlen, Texas, opnieuw te bezoeken met Mike, Greg en Saladin, die samen een heel nieuw perspectief aan de originele serie geven. We willen allemaal de fans bedanken voor hun overweldigende steun omdat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt, en ik kan niet wachten om deze nieuwe iteratie te delen door de lens van 2023 Amerika. In de woorden van onze geliefde Peggy Hill: 'Ho yeah!'," aldus Marci Proietto, uitvoerend vice president, 20th Television Animation.

Een premièredatum voor de terugkeer van King of the Hill wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
To Sirloin with Love
To Sirloin with Love
13x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
King of the Hill