Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX-science fictionserie Kindred gecanceld

Er komt geen tweede seizoen van Kindred, althans niet op Hulu. De sci-fi dramaserie werd geproduceerd door FX.

De science fiction-serie Kindred verscheen als exclusieve serie op de streamingdienst Hulu. Alle acht afleveringen verschenen op 13 december 2022.

Kindred, gecreëerd door showrunner Branden Jacobs-Jenkins, is gebaseerd op de gelijknamige roman van Octavia Butler uit 1979. In de serie spelen Mallori Johnson, Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, Antoinette Crowe-Legacy en David Alexander Kaplan de hoofdrol.

Kindred

In 2016 is een jonge zwarte vrouw en aspirant schrijfster Dana James (Johnson) net verhuisd naar Los Angeles om dicht bij haar tante Denise (Eisa Davis) te zijn, haar enige overgebleven familielid. Terwijl Dana begint te wennen aan haar nieuwe huis, wordt ze heen en weer getrokken in de tijd en komt ze terecht op een 19e-eeuwse plantage in het Antebellum South. Ze wordt geconfronteerd met geheimen waarvan ze niet wist dat ze in haar bloed zaten.

Kindred genereerde een waardering van 59% op basis van de recensies van critici, terwijl 88% van het publiek van Rotten Tomatoes de film een duim omhoog gaf. Uiteindelijk was het kijkerspubliek waarschijnlijk niet sterk genoeg om FX te overtuigen een tweede seizoen te bestellen.

Bronnen melden dat Jacobs-Jenkins naar verwachting Kindred zal verkopen aan andere verkooppunten, omdat hij een serie van drie of vier seizoenen voor ogen had. Het eerste seizoen besloeg ongeveer een derde van het materiaal van de Butler roman.
Video on youtube
Vorige aflevering
Alice
Alice
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Kindred