Kim's Convenience

7.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kim's Convenience is verlengd met twee seizoenen

De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.

CBS heeft aangekondigd dat de Canadese komedieserie Kim's Convenience verlengd is met twee seizoenen, dat betekend dat de serie een vijfde en een zesde seizoen krijgt. Er zijn verder nog geen details bekend over de aankomende seizoenen.

Kim's Convenience verteld het verhaal van de familie Kim, een Koreaans-Canadese familie die een supermarkt runt in het centrum van Toronto. Mr. en Mvr. Kim, "Appa" en "Umma", immigreerden naar Toronto in de jaren 80 en hebben twee kinderen, beiden jongvolwassenen. Hun zoon Jung verliet op zijn zestiende het ouderlijk huis en is een beetje vervreemd van zijn familie. Janet, de jongste van het gezin, woont nog thuis en volgt les op een kunstacademie. De cast bestaat onderandere uit Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon en Andrea Yang.

Vorige aflevering
Bon Voyage
Bon Voyage
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00