Kim's Convenience

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kim's Convenience is verlengd met twee seizoenen

De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.

CBS heeft aangekondigd dat de Canadese komedieserie Kim's Convenience verlengd is met twee seizoenen, dat betekend dat de serie een vijfde en een zesde seizoen krijgt. Er zijn verder nog geen details bekend over de aankomende seizoenen.

Kim's Convenience verteld het verhaal van de familie Kim, een Koreaans-Canadese familie die een supermarkt runt in het centrum van Toronto. Mr. en Mvr. Kim, "Appa" en "Umma", immigreerden naar Toronto in de jaren 80 en hebben twee kinderen, beiden jongvolwassenen. Hun zoon Jung verliet op zijn zestiende het ouderlijk huis en is een beetje vervreemd van zijn familie. Janet, de jongste van het gezin, woont nog thuis en volgt les op een kunstacademie. De cast bestaat onderandere uit Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon en Andrea Yang.

Vorige aflevering
Bon Voyage
Bon Voyage
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2