Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen zesde seizoen voor Kim's Convenience

Er zal toch geen zesde seizoen verschijnen van de Canadese komedieserie Kim's Convenience. De serie werd vorig jaar vernieuwd met een vijfde en zesde seizoen.

Ondanks dat Kim's Convenience begin vorig jaar werd vernieuwd met een vijfde én zesde seizoen, zal er toch geen zesde seizoen verschenen. De toekomst plannen voor de serie zijn gewijzigd. Er zal geen zesde seizoen verschijnen en de serie zal eindigen met het aankomende vijfde seizoen. Het is een coproductie tussen CBC en Netflix.

De makers hebben besloten zich op andere projecten te focussen. De producers zeiden het volgende in een statement: "Gezien hun vertrek uit de serie, zijn we tot de moeilijke conclusie gekomen dat we niet nog een seizoen kunnen leveren met hetzelfde hart en dezelfde kwaliteit die de show zo speciaal heeft gemaakt." En wat het vijfde seizoen betreft: "Het vijfde seizoen is ons beste seizoen tot nu toe".


Kim's Convenience verteld het verhaal van de familie Kim, een Koreaans-Canadese familie die een supermarkt runt in het centrum van Toronto. Mr. en Mvr. Kim, "Appa" en "Umma", immigreerden naar Toronto in de jaren 80 en hebben twee kinderen, beiden jongvolwassenen.
Vorige aflevering
Friends and Family
Friends and Family
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Kim's Convenience