Killjoys

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Killjoys

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Killjoys. We geven drie dvd's. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Killjoys
De coolste premiejagers zijn terug in het tweede seizoen van Killjoys. Johnny en Dutch moeten de gekidnapte D’avin redden. Het trio jaagt nog steeds op de grootste criminelen die zomaar een bloederige, multi-planeten oorlog kunnen beginnen. Ze vechten tegen oude vijanden, de tirannieke Company en ze krijgen te maken met de mysterieuze bedoelingen van Khylen, de voormalige mentor van Dutch.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore en Luke MacFarlane
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen Killjoys:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Killjoys. In welke andere tv-serie speelden Morgan Kelly (Alvis Akari) en Rob Steward (Khylen) nog meer samen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Last Dance
Last Dance
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Nostromo
22 apr 2017 07:52 -
Dat lijkt mij een super serie en ik ken ze niet en dus ik ben zeer benieuwd naar.
Reageer
avatar_jax
22 apr 2017 20:10 -
Spannend!!!
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00