Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames vierde seizoen Killing Eve uitgesteld

De opnames van het vierde seizoen van Killing Eve zijn uitgesteld, vanwege het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer deze wel van start kunnen gaan.

De productie van het vierde seizoen van Killing Eve is uitgesteld. Er stonden opnames gepland op verschillende locaties in Europa, maar deze konden niet doorgaan. Het coronavirus is hiervan de oorzaak. Er is nog geen nieuwe datum bekend waarop de opnames van start kunnen gaan.

Naar verluidt zouden de opnames in augustus beginnen, maar het bedrijf achter de opnames heeft dit gecanceld. Het vierde seizoen werd begin dit jaar aangekondigd en wordt in 2021 verwacht. De opgelopen vertraging gaat er waarschijnlijk wel voor zorgen dat de première van het vierde seizoen wordt verschoven, maar hoe ver is nog niet duidelijk.Killing Eve werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) en is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings. De serie draait om de psychopathische huurmoordenares Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster) en om Eve (Sandra Oh, American Crime), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen.
Vorige aflevering
Are You Leading or Am I?
Are You Leading or Am I?
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03