Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames vierde seizoen Killing Eve uitgesteld

De opnames van het vierde seizoen van Killing Eve zijn uitgesteld, vanwege het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer deze wel van start kunnen gaan.

De productie van het vierde seizoen van Killing Eve is uitgesteld. Er stonden opnames gepland op verschillende locaties in Europa, maar deze konden niet doorgaan. Het coronavirus is hiervan de oorzaak. Er is nog geen nieuwe datum bekend waarop de opnames van start kunnen gaan.

Naar verluidt zouden de opnames in augustus beginnen, maar het bedrijf achter de opnames heeft dit gecanceld. Het vierde seizoen werd begin dit jaar aangekondigd en wordt in 2021 verwacht. De opgelopen vertraging gaat er waarschijnlijk wel voor zorgen dat de première van het vierde seizoen wordt verschoven, maar hoe ver is nog niet duidelijk.

Video on youtube


Killing Eve werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) en is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings. De serie draait om de psychopathische huurmoordenares Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster) en om Eve (Sandra Oh, American Crime), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen.
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing Eve