Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Killing Eve in juni bij NPO

Het derde seizoen van Killing Eve verschijnt vanaf juni wekelijks op NPO 3, daarnaast verschijnt het seizoen een paar dagen eerder op NPO Plus.

Het derde seizoen van Killing Eve ging twee weken eerder dan gepland in première op BBC America en AMC. NPO had eerder 13 juni aangewezen als begindatum voor het derde seizoen van Killing Eve op NPO 3. Dat is met één dag veranderd, want vanaf 14 juni is het seizoen wekelijks te zien bij NPO 3. Daarnaast verschijnt het derde seizoen vanaf 12 juni al op NPO Plus.

Killing Eve werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) en is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings. De serie draait om de psychopathische huurmoordenares Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster) en om Eve (Sandra Oh, American Crime), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Are You Leading or Am I?
Are You Leading or Am I?
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00