Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

BBC America komt met vierde seizoen Killing Eve

Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares en Eve (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen allebei geobsedeerd van elkaar, gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

Video on youtube


Sandra Oh en Jodie Comer wonnen in 2019 respectievelijk een Emmy en een Golden Globe voor hun rollen in Killing Eve. Het derde seizoen van Killing Eve is dit voorjaar te zien, maar de datum is nog niet bekend. BBC America heeft nu al aangekondigd dat er een vierde seizoen zal volgen. De zender laat weten een enorm vertrouwen in de serie te hebben. "Killing Eve won tijdens elke grote awarduitreiking en het is de snelst groeiende serie op de Amerikaanse televisie sinds zes jaar", aldus Sarah Barnett, directeur van AMC Networks Entertainment Group, waaronder BBC America valt. Het vierde seizoen zal in 2021 verschijnen.
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing Eve