Killing Eve

7.9 / 10
45 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NPO 3 komt met tweede seizoen Killing Eve

Het tweede seizoen van thrillerserie Killing Eve is deze zomer te bekijken vanaf 30 juni bij NPO 3. Vanaf die dag is ook het complete seizoen van acht afleveringen beschikbaar op NPO Start Plus.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares, en Eve (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek en spelen een spel van kat en muis.

In het tweede seizoen van de serie speelt Roeland Fernhout een bijrol. In Amsterdam werden in september 2018 opnamen gemaakt. BBC America heeft ook al gemeld dat er een derde seizoen zal komen.

Vorige aflevering
You're Mine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
2
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00