Killing Eve

7.9 / 10
45 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NPO 3 komt met tweede seizoen Killing Eve

Het tweede seizoen van thrillerserie Killing Eve is deze zomer te bekijken vanaf 30 juni bij NPO 3. Vanaf die dag is ook het complete seizoen van acht afleveringen beschikbaar op NPO Start Plus.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares, en Eve (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek en spelen een spel van kat en muis.

In het tweede seizoen van de serie speelt Roeland Fernhout een bijrol. In Amsterdam werden in september 2018 opnamen gemaakt. BBC America heeft ook al gemeld dat er een derde seizoen zal komen.

Vorige aflevering
You're Mine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september werden ’s avonds in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California voor de 71ste keer de Emmy Awards uitgereikt.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
zaterdag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
zaterdag, 10:00