Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Killing Eve van BBC krijgt tweede seizoen

Killing Eve is een Amerikaanse dramaserie van de zender BBC America. De serie gaat op zondag 8 april in première. De BBC heeft nu al aangekondigd dat er een tweede seizoen komt.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares, en Eve Polastri (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar droom om een spion te worden.

Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen zijn allebei geobsedeerd van elkaar en gaan nek aan nek in dit legendarische spel van kat en muis.

Video on youtube


Killing Eve is gebaseerd op de Villanelle-boekenreeks van Luke Jennings en werd bedacht en geschreven door Phoebe Waller-Bridge. Het eerste seizoen van de dramaserie is later dit jaar in Nederland te zien op BBC One. Wanneer het tweede seizoen van start gaat is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
07 apr 2018 19:39 -
Ik ben hier echt heel benieuwd naar, en als we de eerste recensie mogen geloven is dat tweede seizoen alleen maar goed nieuws.
Reageer
Killing Eve