Kees & Co

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Kees & Co eind februari ook op RTL 4

De serie Kees & Co draait om Kees, gespeeld door Simone Kleinsma. Kees is het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.

Tot dusver meldde RTL dat Videoland het nieuwe seizoen van Kees & Co eind februari zou aanbieden, en over uitzendingen op RTL 4 werd niets gemeld. Maar nu blijkt dat ook RTL 4 de serie gaat vertonen. Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland kan één week vooruit worden gekeken, zo laat RTL weten.

Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder Kees in, met zijn nieuwe geliefde Coosje en haar puberkinderen. Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen. In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Het nieuwe seizoen is in feite het tiende seizoen. De serie ging van start in 1997 en stopte in 2006, maar werd in maart 2019 weer opgepakt. Kees & Co wordt geproduceerd door MediaLane. Tina de Bruin neemt de rol over van Chantal Janzen die in het vorige seizoen de rol van Coosje speelde. Vanwege de drukke werkzaamheden bij RTL pasten de opnames van het tweede seizoen niet in de agenda van Chantal Janzen.Kees & Co is gebaseerd op de Britse komedieserie 2 point 4 children, die door de BBC werd uitgezonden tussen 1991 en 1999. De eerste 56 afleveringen van de Engelse komedieserie zijn destijds compleet vertaald naar het Nederlands, daarna werd het scenario in Nederland uitgewerkt.
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
10x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00