Kees & Co

7.9 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Kees & Co eind februari bij Videoland

De serie Kees & Co draait om Kees, gespeeld door Simone Kleinsma. Kees is het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.

Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder in, met zijn nieuwe geliefde Coosje en haar puberkinderen. Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen. In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

De opnames van het nieuwe seizoen zijn inmiddels afgerond. Dat is in feite het tiende seizoen. De serie ging van start in 1997 en stopte in 2006, maar werd in maart 2019 weer opgepakt. Kees & Co wordt geproduceerd door MediaLane. Videoland heeft nu aangekondigd dat het complete nieuwe seizoen beschikbaar komt op zaterdag 22 februari. Mogelijk gaat RTL 4 het nieuwe seizoen van de serie op een later tijdstip ook vertonen, maar daar is nog geen informatie over.

Tina de Bruin neemt de rol over van Chantal Janzen die in het vorige seizoen de rol van Coosje speelde. Vanwege de drukke werkzaamheden bij RTL pasten de opnames van het tweede seizoen niet in de agenda van Chantal Janzen.

Video on youtube


Kees & Co is gebaseerd op de Britse komedieserie 2 point 4 children, die door de BBC werd uitgezonden tussen 1991 en 1999. De eerste 56 afleveringen van de Engelse komedieserie zijn destijds compleet vertaald naar het Nederlands, daarna werd het scenario in Nederland uitgewerkt.
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
10x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Marsnl
27 jan 2020 16:07 -
Leuk toch wel vermaakt vorig jaar!
Reageer
Kees & Co