Kees & Co

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tina de Bruin neemt rol Coosje over in nieuwe seizoen Kees & Co

Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Kees & Co van start met een nieuwe actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin.

Ze maakt hiermee de vaste cast compleet die net zoals het vorige seizoen bestaat uit Simone Kleinsma (Kees), Tibor Lukács (zoon Rudie) en Plien van Bennekom (buurvrouw Brenda).

Tina de Bruin neemt de rol over van Chantal Janzen die in het vorige seizoen de rol van Coosje speelde en onlangs nog genomineerd is voor deze rol voor de Televizier-Ster Actrice. Vanwege de drukke werkzaamheden bij RTL passen de opnames van het tweede seizoen helaas niet in haar agenda. Tina de Bruin was eerder te zien in onder andere de series Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Familie Kruys. Tina de Bruin: "Je begrijpt, ik heb hier ongelooflijk veel zin in, een sitcom met een geweldige groep mensen!”

8373 TinadeBruin
Tina de Bruin

De serie Kees & Co draait om Kees (Simone Kleinsma). Kees is net als vroeger het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder in, met zijn nieuwe geliefde Coosje (en haar puberkinderen). Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen. In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van start. Dat is in feite het tiende seizoen. De serie ging van start in 1997 en stopte in 2006, maar werd in maart 2019 weer opgepakt. Kees & Co wordt geproduceerd door MediaLane en is in 2020 weer te zien op RTL 4 en Videoland.
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
10x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
zaterdag, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
zaterdag, 12:00