Kees & Co

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tina de Bruin neemt rol Coosje over in nieuwe seizoen Kees & Co

Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Kees & Co van start met een nieuwe actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin.

Ze maakt hiermee de vaste cast compleet die net zoals het vorige seizoen bestaat uit Simone Kleinsma (Kees), Tibor Lukács (zoon Rudie) en Plien van Bennekom (buurvrouw Brenda).

Tina de Bruin neemt de rol over van Chantal Janzen die in het vorige seizoen de rol van Coosje speelde en onlangs nog genomineerd is voor deze rol voor de Televizier-Ster Actrice. Vanwege de drukke werkzaamheden bij RTL passen de opnames van het tweede seizoen helaas niet in haar agenda. Tina de Bruin was eerder te zien in onder andere de series Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Familie Kruys. Tina de Bruin: "Je begrijpt, ik heb hier ongelooflijk veel zin in, een sitcom met een geweldige groep mensen!”

8373 TinadeBruin
Tina de Bruin

De serie Kees & Co draait om Kees (Simone Kleinsma). Kees is net als vroeger het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) woont bij zijn moeder in, met zijn nieuwe geliefde Coosje (en haar puberkinderen). Bovendien hebben ze onlangs een baby gekregen. In alle chaos heeft Kees – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees overal mee naartoe probeert te slepen en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van start. Dat is in feite het tiende seizoen. De serie ging van start in 1997 en stopte in 2006, maar werd in maart 2019 weer opgepakt. Kees & Co wordt geproduceerd door MediaLane en is in 2020 weer te zien op RTL 4 en Videoland.
Vorige aflevering
Actie tomaar
10x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00