Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chantal Janzen niet te zien in nieuwe seizoen Kees & Co

Chantal Janzen stopt met haar rol in Kees & Co en zal niet te zien zijn in het volgende seizoen van de televisieserie. De serie past niet meer in haar drukke schema.

"Met heel veel plezier heb ik gespeeld in een van de leukste Nederlandse komedieseries, maar acht weken vrij maken in de agenda is door nieuwe plannen helaas niet meer mogelijk", aldus Janzen in een verklaring. Het nieuws komt nadat de veertigjarige presentatrice en actrice dinsdag genomineerd werd voor een Televizier-Ster Acteur/Actrice voor haar rol in de serie.

Kees & Co, dat eerder te zien was van 1996 tot en met 2006, maakte dit jaar een comeback. Simone Kleinsma keerde terug in haar rol als Kees, terwijl de rest van de castleden nieuw was. Janzen speelde de rol van Coosje, de schoondochter van Kees. Het nieuwe seizoen van de komedieserie is in het voorjaar van 2020 op RTL 4 en Videoland te zien.


Chantal Janzen en Wendy van Dijk tijdens het Televizier Ring Gala

Kees & Co is gebaseerd op de Britse komedieserie 2 point 4 children, die door de BBC werd uitgezonden tussen 1991 en 1999. De eerste 56 afleveringen van de Engelse komedieserie zijn destijds compleet vertaald naar het Nederlands, daarna werd het scenario in Nederland uitgewerkt. De serie Kees & Co ging in première op 20 september 1997.
Vorige aflevering
Het Aanzoek
Het Aanzoek
10x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Kees & Co