Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Plien van Bennekom is lieve en hinderlijke buurvrouw in Kees & Co

Er komt een nieuwe serie afleveringen Kees & Co die RTL 4 en Videoland in het voorjaar 2019 gaan uitzenden. Eerdere seizoenen waren tot 2006 te zien.

Buurvrouw Sonja keert in de nieuwe serie van Kees & Co niet terug, maar huismoeder Kees kan toch op een betrokken buur rekenen. Plien van Bennekom neemt de rol van buurvrouw Brenda voor haar rekening. “Ik ben goedbedoeld, maar hinderlijk aanwezig”, omschreef Plien dinsdag haar rol in RTL Boulevard. Brenda is volgens Plien bovendien “een creabea, die overbodige, goedbedoelde adviezen geeft”. Groot verschil met Kees' vorige buurvrouw Sonja, een rol van Esther Roord, is dat Brenda minder op mannenjacht is.

6708 Plien
Plien van Bennekom

In het nieuwe seizoen van Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees (Simone Kleinsma). Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) is al een tijd volwassen, maar hij houdt er nog altijd een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Dat Rudie ondertussen een vriendin heeft gekregen (Coosje, Chantal Janzen) waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar ze maakt het met haar impulsieve acties vaak juist veel erger.

Eerder werd al bekend dat Chantal Janzen de rol van Coosje gaat spelen in het nieuwe seizoen van Kees & Co. De serie wordt geproduceerd door MediaLane. Het nieuwe seizoen is vanaf het voorjaar van 2019 gelijktijdig te zien op RTL 4 en Videoland.
Vorige aflevering
De lift
09x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst