Kees & Co

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Kees & Co keert terug op televisie

De komedieserie Kees & Co keert terug op televisie. Twaalf jaar geleden was de populaire serie voor het laatst te zien.

De herhalingen waren zo'n succes op on demand-platform Videoland dat RTL besloot de serie weer opnieuw te produceren. "Het is één van onze populairste series en er is een grote behoefte aan een nieuw seizoen", zegt woordvoerder Irene Frijters.In de populaire, Nederlandse serie is Kees Heistee, gespeeld door Simone Kleinsma, het hoofdpersonage. Samen met haar man Ben zorgt zij voor de pubers Anne en Rudi. Kleinsma keert ook dit seizoen weer terug als Kees. Over de rest van de personages is nog weinig bekend. "Ik kan over de verhaallijnen van volgend seizoen nog niets vertellen", zegt Frijters. "Maar het verhaal wordt natuurlijk aangepast aan de wereld van nu."


De castings beginnen op 2 oktober, net zoals vroeger met live publiek. Momenteel is alleen Kleinsma bevestigd als 'Kees'. Wie haar in de cast gaat vergezellen is nog onduidelijk. Wanneer de uitzendingen beginnen is ook nog onbekend.

De 60-jarige Kleinsma is enthousiast, vertelt de actrice in RTL Boulevard. "Kees staat dicht bij me. Ze is iets chaotischer dan ik, maar ik trek deze jas graag weer aan. Wel een iets oudere jas." Kees & Co werd tussen 1997 en 2006 uitgezonden door RTL 4. Het kwam tot 96 afleveringen, verdeeld over acht seizoenen.

Vorige aflevering
10x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
18 sep 2018 14:32 -
Laatst een aantal afleveringen van gezien. Een van de weinige Nederlandse series die ik niet direct uit wil zetten.
Reageer
avatar_RLS90
18 sep 2018 20:39 -
Jammer dat Esther Roord nIet terugkeert
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1