Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5.5
Peter Rotthier geeft "Kan iedereen nog volgen? - Eerste aflevering" een 5.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 7 april 2018.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kan iedereen nog volgen? - Eerste aflevering

Lieven Scheire (Neveneffecten), een wetenschappelijke bolleboos die al meerdere watertjes doorzwommen heeft op het gebied van wetenschappelijke programma’s is er ook niet vies van om die wetenschap om te gieten in spelprogramma’s. Tegenwoordig is de man werkzaam voor VTM en daar mag hij debuteren met Kan iedereen nog volgen?, een quiz waarin vier bekende Vlamingen (BV) het tegen elkaar opnemen.

Doel van het spelprogramma is om de kandidaten te droppen in een jaar in de toekomst om te kijken welke dingen er tegen die tijd op ons afkomen. In de eerste aflevering brengt de presentator ons naar 2025 en komen we te weten wat een begrafenisplanner is, ook mogen we dan enkele ruimtemonsters en springende robots verwachten.

Dit is een puur amusementsprogramma waarin veel gelachen wordt en zowel de presentator als zijn gasten onnozel mogen doen.



Om al die wetenswaardigheden toch in een voor een ruim publiek bedoeld jasje te stoppen, wordt er heel veel humor gebruikt in het programma. Die humor heeft op zich weinig om het lijf en is soms nogal ‘plat’ te noemen. Alleen al de buzzers van de vier kandidaten ben je aan het eind van het programma al beu. Zeg nu zelf, als je op je knop duwt en telkens te horen krijgt: “mag ik efkens naar ’t WC,”, dan ga je telkens toch een beetje af. Elk van de vier bekende koppen kreeg zo’n aangepaste buzzer met een eigen geluid.

Kan iedereen nog volgen? zorgt dus niet direct voor hoogstaande televisie. De weetjes zijn interessant maar voor het doelpubliek niet echt belangrijk. Dit is een puur amusementsprogramma waarin veel gelachen wordt en zowel de presentator als zijn gasten onnozel mogen doen. Leuk om eens een klein uurtje te ontspannen en te lachen, meer ook niet.

Kan iedereen nog volgen?
© VTM
Volg Kan iedereen nog volgen?
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst