Kabaneri of the Iron Fortress

7.3 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Fuji TV
Kabaneri of the Iron Fortress is een Japanse animatieserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 8 april 2016.

Een mysterieus virus verschijnt tijdens de industriële revolutie, infecteren de mens in Kabane (カ バ ネ?) En zich snel verspreidt. Kabane zijn agressief, ondode wezens die niet kunnen worden verslagen, tenzij de gloeiende hart, die wordt beschermd door een laag van ijzer, wordt doorboord. Helaas zijn de meeste slagwapens en de stoomdruk pistolen gebruikt door de Boesji zijn niet erg effectief tegen hen. Op het eiland land Hinomoto, hebben de mensen fort-achtige stations zelf gebouwd om te schuilen voor deze wezens. Mensen toegang tot de stations en het transport waren tussen hen met de hulp van gepantserde stoomlocomotieven genaamd Hayajiro. Op een dag een Hayajiro gekaapt door de Kabane crasht in Aragane station en zij worden overschreden, de stad. Een jonge ingenieur genaamd Ikoma maakt gebruik van de mogelijkheid om te testen met succes zijn anti-Kabane wapen, de piercing pistool (ツ ラ ヌ キ 筒 tsuranuki zutsu?), Maar is besmet in het proces, hoewel hij erin slaagt om het virus te weerstaan ​​en uitgegroeid tot een Kabaneri (カ バ ネ リ? ) een humaan-Kabane hybride. Bijgestaan ​​door Mumei, een andere Kabaneri die lijkt om hen te helpen, Ikoma en de andere overlevenden van het station boord van de Hayajiro Kotetsujo (甲 鉄 城 Kōtetsujō ?, Iron Fortress) en vertrekken om onderdak elders te zoeken, de strijd tegen de hordes van Kabane langs de weg.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 1
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kabaneri of the Iron Fortress.
Kabaneri of the Iron Fortress