Justified

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Justified krijgt een derde seizoen

FX heeft Justified verlengd voor een 13-delige derde seizoen.

Justified was een veelgeprezen hit-serie in zijn eerste seizoen, maar de show is onze verwachtingen ver overtroffen dit seizoen”, aldus John Landgraaf, president van FX Networks.

Het drama serie, van Graham Yost en ster Timothy Olyphant, haalt momenteel gemiddeld 3,9 miljoen kijkers in het tweede seizoen. Dit is een stijging van 15 procent ten opzichte van het eerste seizoen.

Het tweede seizoen telt nog zes afleveringen, de laatste afleveringen zal worden uitgezonden op 4 mei bij FX.
Vorige aflevering
The Promise
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
07 apr 2011 13:27 -
Terecht, goede serie.
Reageer
John Doe
Patboom (gast)
05 mei 2011 21:25 -
" Are you telling me?" " Or are you asking me.." " Well, if it makes you feel better, you can tell people I asked".. s02e13, 31:54 juweeltjes...
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00