Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Justified: City Primeval heeft eindelijk een eerste trailer

Het lange wachten voor de fans wordt beloond. Na de vastgestelde premièredatum heeft FX voor Justified: City Primeval een eerste trailer vrijgegeven.

Raylan Givens is terug van weggeweest in de eerste volledige trailer voor FX's limited serie Justified: City Primeval. Timothy Olyphant keert terug in zijn Emmy-genomineerde rol als de US marshal uit Kentucky, met zijn trage manier van doen en zijn opvliegerige temperament, als de nieuwe serie de actie naar Detroit brengt. Daar wordt Raylan Givens toegewezen aan een task force om de man te vinden die "een spoor van vernieling heeft achtergelaten van Oklahoma tot Detroit."

Nadat hij vijftien jaar geleden de heuvels van Kentucky verliet, woont Raylan Givens nu in Miami, een wandelend anachronisme dat zijn leven balanceert als US marshal en parttime vader van een vijftienjarig meisje. Zijn haar is grijzer, zijn hoed is vuiler en de weg voor hem is plotseling een stuk korter dan de weg achter hem. Een toevallige ontmoeting op een verlaten snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit. Daar kruist hij het pad met Clement Mansell (Boyd Holbrook), alias The Oklahoma Wildman, een gewelddadige, sociopathische desperado die al eens door de vingers van Detroit's besten is geglipt en dat nu weer wil doen. Mansells advocaat, de formidabele Carolyn Wilder uit Motor City, is vast van plan haar cliënt te vertegenwoordigen, zelfs als ze klem komt te zitten tussen agent en crimineel, waarbij ze ook haar eigen spel speelt. Deze drie personages gaan op een klassieke Elmore Leonard-manier op ramkoers, om te zien wie de City Primeval levend verlaat.

Justified: City Primeval

De serie zal gebaseerd zijn op een veelgeprezen boek van Elmore Leonard genaamd City Primeval: High noon in Detroit. De showrunners zijn Dave Andron en Michael Dinner. Justified: City Primeval zal op 18 juli 2023 in première gaan en is te bekijken via Hulu. Waar en wanneer het in Nederland te bewonderen zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Alle hoop is gevestigd op Disney+ aangezien de originele serie enkele weken geleden is toegevoegd op de streamingsdienst. Voor nu kun je hieronder genieten van de trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Question
The Question
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Justified: City Primeval