Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Amazon Freevee's comedyserie in documentaire-stijl Jury Duty

Jury Duty komt volgende maand naar Amazon Freevee. De gratis streamingdienst kondigde de premièredatum van de achtdelige serie aan.

De serie, met in de hoofdrollen onder andere James Marsden (Westworld), Evan Williams (The Way Home), Kirk Fox (Briarpatch), Alan Barinholtz (History of the World, Part II), Mekki Leeper (The Sex Lives of College Girls) en Maria Russell (Teen Wolf), volgt een juryproces. De twist is dat één jurylid, een aannemer van zonne-energie uit Californië, gelooft dat het proces echt is terwijl alle anderen een acteur zijn.

Jury Duty

Amazon Freevee heeft aangekondigd dat de nieuwe docu-achtige comedyserie vrijdag 7 april in première gaat.

Jury Duty vertelt over de innerlijke werking van een Amerikaans jury-proces door de ogen van een bepaald jurylid, Ronald Gladden. Wat Gladden niet weet is dat de hele zaak nep is, dat iedereen behalve hij een acteur is, en dat alles wat er gebeurt, in de rechtszaal en daarbuiten, zorgvuldig gepland is.

Geproduceerd door Amazon Studios, bestaat deze genre-overstijgende comedyserie uit acht afleveringen, waarvan de eerste vier afleveringen op vrijdag 7 april in première gaan. Vervolgens zullen er elke vrijdag twee nieuwe afleveringen verschijnen tot de finale op 21 april.

De serie wordt geproduceerd door David Bernad (The White Lotus), Lee Eisenberg (WeCrashed), Ruben Fleischer (Superstore), Nicholas Hatton (Who Is America?), Cody Heller (Dummy), Todd Schulman (Who Is America?), Gene Stupnitsky (The Office), Jake Szymanski (Saturday Night Live) en Andrew Weinberg (Master of None). Eisenberg en Stupnitsky co-creëerden de serie, Heller fungeert als showrunner en Szymanski regisseert.

"Jury Duty begon met een vraag: Was het mogelijk om een sitcom als The Office te maken over een rechtszaak, deze te bevolken met briljante komische performers, en een echte persoon in het middelpunt van de serie te zetten die niet beseft dat hij omringd is door acteurs?", aldus uitvoerend producent Todd Schulman. "We hadden eerlijk gezegd geen idee, maar toen we het aan Freevee voorlegden, deden we alsof het een zekerheid was. Godzijdank is het ons gelukt."
Video on youtube
Vorige aflevering
The Verdict
The Verdict
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jury Duty